indeHomeAandbod ORGProductierechtenContactinfo

Welkom bij De Arend onroerend goed BV


Te koop:

Vrijstaande woning met schuur op ruime kavel in de bebouwde kom van Siegerswoude
Adres van Akenwei 45 9248 ST Siegerswoude

Kadastraal Ureterp G 459 groot 1125 m2

Indeling:
Beneden Bijkeuken, Keuken, Slaapkamer , WC , Douche, Woonkamer, Hal met trapopgang

Verdieping Overloop (vaste kast .CV ruimte) Twee slaapkamers

De woning onderscheidt zich door zijn ruime kavel met daarop een kapschuur van 20 m bij 6 m en een kleiner bergschuurtje. Het gehele erf is semiverhard en zeer geschikt als parkeerplaats en geeft ruimschoots toegang tot de kapschuur welke zeer geschikt is voor bijvoorbeeld stalling van enkele oldtimers of een andere ruimte vragende hobby.

Het dorp Siegerswoude telt ongeveer 830 inwoners. Er is een Christelijk Gereformeerde Kerk, een Protestantse kerk Samen met buurdorp De Wilp, een Dorpshuis, Korfbalvereniging, IJsbaan, Biljartclub, Begrafenis vereniging.

De woning staat aan het voeteneind van het dorp Siegerswoude. De weg loopt door in het buurdorp De Wilp, een dorp met 1635 inwoners met veel noodzakelijke voorzieningen zoals huisartsenpost met apotheek, consultatiebureau, twee basisscholen, een kind centrum, peuterspeelzaal, dorpshuis, supermarkt, warenhuis met postagentschap en een eetcafé/snackbar.

De woning is aangesloten op de kabelvoorziening van De Wilp.

De Wilp heeft ook een rijk verenigingsleven Voetbal, Dart, Toneel, Muziekvereniging, Klaverjasclub, Jeu de Boules, Trekzakclub en een Vrouwenvereniging.

Siegerswoude ligt ongeveer 10 minuten van de A 7, hierdoor is de studentenstad Groningen binnen een half uur te bereiken, Drachten op ongeveer 15 km afstand beschikt over diverse scholen voor vervolgonderwijs.
Verder zijn in de omgeving vele fiets en wandelroutes, is het nabijgelegen bosrijke Bakkeveen een prachtig gebied om te vertoeven

In het bergschuurtje en de zijwanden van de woonkamer zijn asbesthoudende materialen aanwezig, maar niet in grote oppervlakten.

*** Verkocht ***U kunt van dit object ook de brochure downloaden. Klik hiervoor op onderstaande link.
Brochure

Kunt u het bestand niet lezen download dan eerst Adobe Reader hier

NB : Deze brochure wordt u zonder enige verplichting onzerzijds verstrekt.
Mochten er eventuele onvolkomenheden worden geconstateerd kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.