HomeAandbod ORGProductierechtenContactinfo

Productierechten informatie

Informatie over melkquotum, varkensrechten, pluimvee rechten en toeslagrechten
Melkquota

Aanbod

(Ver)kopers of (ver)leasers van melkquotum zijn bij  De Arend ORG BV aan het goede adres. De klant kan gebruik maken van onze jarenlange expertise op dit gebied.
Door ons grote aanbod kunnen wij kopers en leasers altijd de gewenste hoeveelheid met het optimale vetpercentage leveren tegen de beste condities.
Verkopers en verleasers van melkquotum mogen rekenen op een goede, marktconforme prijs en zekerheden als het gaat om de betaling.
Door onze landelijke afzetmogelijkheden kunnen wij snel en efficiƫnt werken.
Vanzelfsprekend staat  De Arend ORG BV garant voor zekerheid en een vlotte afwikkeling. Onze brede kennis omtrent de actuele marktsituatie, de regelgeving betreffende de superheffing en melkpremie, fiscaliteiten en toekomstontwikkeling staat garant voor deskundig advies.

Overweegt u uw melkquotum te (ver)kopen of te (ver)leasen neem dan contact op met ons kantoor, en informeer naar de mogelijkheden .

Varkensrechten / Pluimveerechten / Toeslagrechten

Ook op het gebied van varkensrechten en pluimveerechten biedt  De Arend ORG BV haar diensten aan.
Deze worden gekenmerkt door deskundigheid en jarenlange ervaring op dit gebied. Door ons landelijke netwerk hebben wij zicht op wat er zich in de markt en verschillende (overschot)gebieden afspeelt. Wij verzekeren u van een marktconforme prijs en een correcte, deskundige afwikkeling.

Daarnaast is De Arend ORG BV actief in de bemiddeling in toeslagrechten (ook wel premierechten genoemd). Door haar grote landelijke netwerk beschikt zij over actuele informatie over vraag en aanbod. Tevens beschikt  De Arend ORG BV, door haar lange aanwezigheid in de agrarische markt, over actuele kennis met betrekking Wet- en Regelgeving.

Overweegt u rechten te (ver)kopen of te (ver)leasen, neem dan contact op met ons kantoor.

T 0594-641358 T 06-51548389 Fax 0594-649999 info@dearend.org